50MM / 55MM / 63MM Herb Grinder 4 Piece Zinc Alloy Spice Crusher

50MM/55MM/63MM Herb Grinder 4 Piece Zinc Alloy Spice Crusher

Katerangan Singkat:

SUMBANG KUMISI HERB GRINDER, GRINDS SMOOTHLY - Platinum grinders sampurna pikeun penghancur pikeun nyampur kabeh daun jamu garing / lada. Tugas beurat sareng kapasitas tinggi ngadamel angin ngahiliwir! Magnet 4 potongan gilingan beusi sareng logam 3 gilingan kamar mastikeun yén anjeun henteu kaleungitan taburan ramuan anjeun.


  • Item No: GSRP2584
  • Lega: 4 Potongan
  • Warna: Kulawu / hideung / héjo / Bulao / Beureum / Pérak
  • Bahan: Néng Galunggung
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    50MM / 55MM / 63MM Herb Grinder 4 Piece Zinc Alloy Spice Crusher

    xiangqing1

    Panjelasan Produk

    Item No: GSRP2584
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Kulawu / hideung / héjo / Bulao / Beureum / Pérak
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2 x 1,57 inci (50 x 40mm)
    2,2 x 1,57 inci (55 x 40mm)
    Item No: GSRP2584
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Kulawu / hideung / héjo / Bulao / Beureum / Pérak
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2 x 1,57 inci (50 x 40mm)
    2,2 x 1,57 inci (55 x 40mm)

    Fitur Produk

    SUMBANG KUMISI HERB GRINDER, GRINDS SMOOTHLY - Platinum grinders sampurna pikeun penghancur pikeun nyampur kabeh daun jamu garing / lada. Tugas beurat sareng kapasitas tinggi ngadamel angin ngahiliwir! Magnet 4 potongan gilingan beusi sareng logam 3 gilingan kamar mastikeun yén anjeun henteu kaleungitan taburan ramuan anjeun.

     TEETH METAL RAZOR-SHARP, GRIND CEPAT - Plén platinum ieu diwangun tina logam alloy séng padet sareng awét. Daun coét daun Sharp Gigi mastikeun anjeun pulas lemes sareng épisisi anu épisién. Kisar jamu garing.

     RUMAH LAYASAN TINGGI-ANTÉS GRATIS, NGUMAMBANGKAN PUTRA PUTRA - Parangkat platina ieu ngagiling ramuan garing nganggo palebutan sari disampurnakeun tina bahan anu kuat sareng kualitas luhur anu ngajamin kinerja optimal sareng daya tahan.

     ULTRA STRONG LID MAGNET, KURANG WASTE - Magnet di luhur coét ieu nahan kuat, Tutup magnetized mantuan pisan pikeun ngiringan spille. Teu kawas coét daun sanésna tutup tutupna gampang bari operasi. Pencét ramuan garing ieu sareng magnet kuat nahan tutup tutup dina tempatna. Crusher coét ieu gampang pulp sareng henteu bakal ngadamel sora logam anu ngaganggu.

     SIZE PERFECT, GRINDER PUTRA PUTRA CUTE - Plate coét platinum pas dina saku, Disarengan ku scraper sari, pohara gampang, penggiling anu hébat pikeun budak awéwé. Upami anjeun nyangka anjeun bakal nyesal saatos mésér produk ieu, kasieun henteu sabab ieu leres-leres penggiling anu anjeun tiasa mésér.

    • Gampang KEGUNA & CLEAN - coét daun penghancur ieu ngabantosan waktos waktos sabab gampang pisan dianggo. Ngan pulas luhureun deui mundur pikeun sababaraha kali. Sumawona grinders pisan gampang pikeun ngabersihan, nganggo sabun sareng cai sareng scraper tiasa ngabantosan ngahapus partikel sari tina sari sari.

    Jinis Produk

    xiangqing2
    xiangqing3
    xiangqing4
    xiangqing5
    xiangqing6
    xiangqing7
    xiangqing8
    xiangqing9
    xiangqing10
    xiangqing11
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali