60MM / 2.4 Inch Magnetic Grinding Hexagon 4 Piece Zinc Alie Spice Grinder

60MM/2.4 Inch Magnetic Grinder Hexagon 4 Piece Zinc Alloy Spice Grinder

Katerangan Singkat:

Mesin coét logam anyar - Ukuran beurat héksagon beurat ageung 4 ruang sadayana dihubungkeun ku magnet, ngajantenkeun anjeun gampang nempatkeun damu sareng kaluarkeun ramuan.


  • Item No: GSRP2584
  • Lega: 4 Potongan
  • Warna: Gray / Silver / Emas Emas
  • Bahan: Néng Galunggung
  • Tumuwuh beurat: 323g
  • Ukuran (D * H): 2,36 x 2,48 inci (60 x 63mm)
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    60MM / 2.4 Inch Magnetic Grinding Hexagon 4 Piece Zinc Alie Spice Grinder

    xiangqing1

    Panjelasan Produk

    Item No: GSRP2584
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Gray / Silver / Emas Emas
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,36 x 2.48 inci (60 x 63mm)
    Tumuwuh beurat: 323g
    Item No: GSRP2584
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Gray / Silver / Emas Emas
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,36 x 2.48 inci (60 x 63mm)
    Tumuwuh beurat: 323g

    • Mesin coét logam anyar - Ukuran beurat héksagon beurat ageung 4 ruang sadayana dihubungkeun ku magnet, ngajantenkeun anjeun gampang nempatkeun damu sareng kaluarkeun ramuan.

    • Coét platinum ieu diwangun tina logam alloy séng padet sareng awét. Daun anu coét daun seukeut mastikeun anjeun pulas lemes sareng énggal-énggal. Jero huntu anu seukeut nyaeta 0.39 '' janten anjeun tiasa nyampur langkung ramuan sakali sareng moal mudun tepi.

    • Pergiling anu sampurna kanggo ngagiling sadayana jamu garing tina daun lada. Kawajiban beurat sareng seueur kapasitas ngajadikeun grinding angin.

    • Taneuh cét jukut garing sareng 4 kamar, gampangna dibagi 4 buah gancang sareng saprak henteu aya threading bakal gampang tetep beresih.

    Fitur

    • LARGE CATCHER - Datangna dina layar bolong anu ngarebut sareng nyaring herbal anu langkung saé kana kateter anu gedé.

    • GAMPANG TANJUNG SENTONGAN - Teu sapertos penggiling sanésna anu nyayogikeun sajumlah garing tina garing sareng ku kituna ngajantenkeun anjeun ngagiling sajumlah sababaraha kali anu misah, coét urang 2,36 "lebar sareng kamar jero anu nyepeng ramuan, anu hartosna anjeun tiasa ngagiling deui jamu sakaligus.

    • FUNGSI! Gilingan premium kami aya dina ukuran anu saé pikeun tujuan portabel sareng bumi. Beuratna alus sareng beurat, tapi henteu seueur teuing beban anu ngalaksanakeun. GIFT THE GOLEKNÉS! Upami anjeun henteu ngagaleuh ka diri sahenteuna sahenteuna ngagaleuh ka babaturan anjeun salaku kado.

    Jinis Produk

    Mawar Emas

    xiangqing2
    xiangqing3
    xiangqing4
    xiangqing5
    xiangqing6
    xiangqing7
    xiangqing8
    xiangqing9
    xiangqing10
    xiangqing11
    xiangqing12
    xiangqing13
    xiangqiung14
    xiangqing15
    xiangqing16
    xiangqing17
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali