63MM / 2,5 Inci Hérbét Pencét 4 Potongan Kayu Gotong Tukang sareng sari

63MM/2.5 Inch Herb Grinder 4 Piece Wooden Grinder with Pollen Catcher

Katerangan Singkat:

Penampilan ramuan ramuan didamel tina kai walnut kelas luhur, kalayan warna sareng pola unik. Jerona digawe tina alumunium kualitas luhur, anu kuat sareng kuat.


  • Item No: GSRP2609
  • Lega: 4 Potongan
  • Warna: Hideung / pérak
  • Bahan: Walnut Wood + Aluminium Galunggung
  • Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2,64 inci (63mmx 67mm)
  • Tumuwuh beurat: 200g
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    63MM / 2,5 Inci Hérbét Pencét 4 Potongan Kayu Gotong Tukang sareng sari

    GSRP2609 (1)

    Panjelasan Produk

    Item No: GSRP2609
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Hideung / pérak
    Bahan: Walnut Wood + Aluminium Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2,64 inci (63mmx 67mm)
    Tumuwuh beurat: 200g
    Item No: GSRP2609
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Hideung / pérak
    Bahan: Walnut Wood + Aluminium Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2,64 inci (63mmx 67mm)
    Tumuwuh beurat: 200g

    * Penampilan jamu rumput dijieun tina kai walnut kelas luhur, nganggo warna sareng pola unik. Jerona digawe tina alumunium kualitas luhur, anu kuat sareng kuat.

    * Jamu coét kai sareng 3 kamar sareng 4 lembar, nyetél pengisaran, saringan, sareng nyimpen dina hiji awak, sakedik parantos kalebet ngabantosan ngumpulkeun bubuk.

    * Huntu anu seukeut masihan anjeun pangalaman ngagiling anu langkung gancang. Skala bolong kanggo saring pikeun herba saringan pisan polen.Thin poli-O-Ring kanggo lancar grinding sareng kirang gesekan.

    * Diameter: 2,5in, jangkungna: 2.64in, kapasitas langkung ageung. Pabrik jamu sareng tutup magnét anu kuat ngabantosan bumbu tetep seger.

    Fitur:

    * 3 kamar sareng 4 potongan, éta tiasa ngagiling, nyaring, sareng nyimpen.

    * Saeutik scraper kalebet ngabantosan pikeun ngumpulkeun bubuk.

    * Huntu anu seukeut masihan anjeun pangalaman ngagiling anu langkung gancang.

    * Polip ipis-O-Ring pikeun lancar ngagiling sareng kirang gesekan.

    * Pabrik herb sareng tutup magnét anu kuat ngabantosan ngajaga bumbu anu seger.

    Jinis Produk

    Hideung

    GSRP2609 (2)
    GSRP2609 (3)
    GSRP2609 (4)
    GSRP2609 (5)
    GSRP2609 (6)
    GSRP2609 (7)
    GSRP2609 (8)
    GSRP2609 (9)
    GSRP2609 (10)

    Pérak

    GSRP2609 (11)
    GSRP2609 (12)
    GSRP2609 (13)
    GSRP2609 (14)
    GSRP2609 (15)
    GSRP2609 (16)
    GSRP2609 (17)
    GSRP2609 (18)
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali