63MM / 2,5 Inci Herb Grinder 4 Potongan Néng Alga Grinding sareng Laci

63MM/2.5 Inch Herb Grinder 4 Pieces Zinc Alloy Grinder with Drawer

Katerangan Singkat:

Pabrik ramuan 4 lembar & 3 kamar ngamungkinkeun pikeun ngisoran, neundeun, sareng saringan sari. Ieu grinders pikeun hérbal 4 desain sapotong gampang ngaleupaskeun gampang, nyayogikeun pikeun ngagampangkeun sareng meresihan ramuan coét.


  • Item No: GSRP2603
  • Lega: 4 Potongan
  • Warna: Katumbiri
  • Bahan: Néng Galunggung
  • Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2.6 inci (63 x 66mm)
  • Tumuwuh beurat: 252g
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    63MM / 2,5 Inci Herb Grinder 4 Potongan Néng Alga Grinding sareng Laci

    GSRP2603 (1)

    Panjelasan Produk

    Item No: GSRP2603
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Katumbiri
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2.6 inci (63 x 66mm)
    Tumuwuh beurat: 252g
    Item No: GSRP2603
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Katumbiri
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2.6 inci (63 x 66mm)
    Tumuwuh beurat: 252g

    * Rumput jamu anu nyumput 4 lembar & 3 kamar ngamungkinkeun pikeun grinding, neundeun, sareng saringan sari. Ieu grinders pikeun hérbal 4 desain sapotong gampang ngaleupaskeun gampang, nyayogikeun pikeun ngagampangkeun sareng meresihan ramuan coét.

    * Hébat luhur ngamungkinkeun anjeun pikeun nitenan sadayana prosés ngagiling, laci anu dipiceun ngamungkinkeun anjeun tiasa nyandak hal-hal ngagiling dina unggal waktos. Screen Mesh tina saringan coét pisan sari pisan, scraper sakedik kalebet ngabantosan pangumpulan bubuk.

    * Cocog kanggo nyampur bumbu, rempah-rempah, jrrd. Perawatan herbal sareng tutup magnét anu kuat ngabantosan pisan pikeun ngirangan spille sareng tetep tétéla bumbu anu bébas sareng bau gratis.

    * Coét rempah ieu dijieun tina logam alloy séng padet sareng awét. Huntu anu seukeut masihan anjeun pangalaman grinding.Thin Poly O-Ring anu langkung gancang pikeun nyusutan lancar sareng gesekan langkung, langkung tahan.

    * Kisar katumbiri 2.5inch diaméterna, 2,6inch jangkungna, kapasitas cukup sareng ukuran sampurna, endah sareng kompak. Warna katumbiri endah sareng bergaya.

    Fitur:

    * 4 lembar & 3 kamar ngamungkinkeun pikeun ngisoran, neundeun, sareng panyaring sari.

    * Desain 4 potongan ngaleupaskeun gampang, nyayogikeun pikeun ngagampangkeun beberesih sareng ramuan coét.

    * Hébat luhur ngamungkinkeun anjeun pikeun nitenan sadayana prosés ngagiling, laci anu dipiceun ngamungkinkeun anjeun tiasa nyandak hal-hal ngagiling dina unggal waktos.

    * Mesh Screen tina saringan coét pisan sari pisan, scraper sakedik kalebet ngabantosan pangumpulan bubuk.

    * Tutup magnét anu kuat ngabantosan saé pikeun ngirénkeun tumpahan sareng ngajaga bumbu-bumbu anu seger sareng bau gratis.

    * Huntu anu seukeut masihan anu langkung gancang.Kututan Poly-O-Ring anu langkung gancang kanggo nyusutan lancar sareng gesekan langkung saé, langkung tahan.

    Jinis Produk

    Hideung

    GSRP2603 (2)
    GSRP2603 (3)
    GSRP2603 (4)
    GSRP2603 (5)
    GSRP2603 (6)
    GSRP2603 (7)
    GSRP2603 (8)
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali