63MM / 2,5 ″ Bodas 4 Potongan Rempah Rempah Zinc Alloy Herb

63MM/2.5″ White 4 Piece Spice Grinder Zinc Alloy Herb Grinder

Katerangan Singkat:

Pabrik ramuan 4 lembar & 3 kamar ngijinkeun grinding, neundeun, sareng saringan sari. Screen Mesh tina coét pikeun bumbu nyaring sari pisan, scraper sakedik kalebet ngabantosan pangumpulan bubuk.


  • Item No: GSRP2610
  • Lega: 4 Potongan
  • Warna: Bodas
  • Bahan: Néng Galunggung
  • Tumuwuh beurat: Taun 190g
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    63MM / 2,5 "Bodas 4 Potongan Rempah Rempah Néng Galuh Jukut Herb

    GSRP2610xiangqing (1)

    Panjelasan Produk

    Item No: GSRP2610
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Bodas
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 1,85 inci (63 x 47mm)
    Tumuwuh beurat: Taun 190g
    Item No: GSRP2610
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Bodas
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 1,85 inci (63 x 47mm)
    Tumuwuh beurat: Taun 190g

    * Jamu coét 4 lembar & 3 kamar ngijinkeun grinding, neundeun, sareng saringan sari. Screen Mesh tina coét pikeun bumbu nyaring sari pisan, scraper sakedik kalebet ngabantosan pangumpulan bubuk.

    * Jamu coét sareng tutup magnet anu kuat ngabantosan saé pikeun ngiringan spille sareng tetep tétéla korét seger sareng henteu aya bau.

    * Coét rempah ieu dijieun tina aloi séng atos sareng awét. Huntu anu tiasa diasuh tina ramuan gilingan, masihan anjeun pangalaman langkung gancang.Thin Poly O-Cincin pikeun lancar sareng kurang gesekan, langkung tahan.

    * Endah jeung kompak, gampang dibawa. Coét ieu pikeun bumbu 4 desain sapotong gampang ngaleupaskeun gampang, nyayogikeun pikeun panggunaan anu gampang sareng beberesih.

    * Desain pola unik sareng warna anu cocog masihan anjeun pangalaman visual anu béda, hiasan anu saé pikeun bumi.

    Jinis Produk

    GSRP2610xiangqing (2)
    GSRP2610xiangqing (3)
    GSRP2610xiangqing (4)
    GSRP2610xiangqing (5)
    GSRP2610xiangqing (6)
    GSRP2610xiangqing (7)
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali