63MM / 2,5 inc Zink Alloy Hébat Top Herb Grinding 4 Potongan sareng Laci

63MM/2.5″ Zinc Alloy Clear Top Herb Grinder 4 Pieces with Drawer

Katerangan Singkat:

Pabrik ramuan 4 lembar & 3 kamar ngijinkeun grinding, neundeun, sareng saringan sari. Rétét pikeun jamu ieu 4 desain sapotong gampang ngaleupaskeun gampang, nyayogikeun pikeun gampang sareng beberesih ramuan coét.


  • Item No: GSRP2627
  • Lega: 4 Potongan
  • Warna: Abu / héjo / biru / beureum / perak
  • Bahan: Néng Galunggung
  • Tumuwuh beurat: 228g
  • Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2.6 inci (63 x 65mm)
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    63MM / 2,5 "Zinc Alloy Hébat Top Herb Grinder 4 Potongan sareng Laci

    xiangqing (1)

    Panjelasan Produk

    Item No: GSRP2627
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Abu / héjo / biru / beureum / perak
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2.6 inci (63 x 65mm)
    Tumuwuh beurat: 228g
    Item No: GSRP2627
    Lega: 4 Potongan
    Warna: Abu / héjo / biru / beureum / perak
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 2.6 inci (63 x 65mm)
    Tumuwuh beurat: 228g

    * Jamu coét 4 lembar & 3 kamar ngijinkeun grinding, neundeun, sareng saringan sari. Rétét pikeun jamu ieu 4 desain sapotong gampang ngaleupaskeun gampang, nyayogikeun pikeun gampang sareng beberesih ramuan coét.

    * Bukaan jelas ngamungkinkeun anjeun pikeun nitenan sakabeh proses ngagiling, laci anu dipiceun ngamungkinkeun anjeun tiasa nyandak hal-hal ngagiling dina unggal waktos. Screen Mesh tina saringan coét pisan sari pisan, scraper sakedik kalebet ngabantosan pangumpulan bubuk.

    * Cocog kanggo nyampur bumbu, rempah-rempah, léstri, sareng sajabana. Pencét jamu sareng tutup magnét anu kuat ngabantosan pisan pikeun ngirénkeun tumpahan sareng ngajaga bumbu-bumbu anu sanés sareng haratis.

    * Coét rempah ieu dijieun tina logam alloy séng padet sareng awét. Huntu anu seukeut masihan anjeun pangalaman grinding.Thin Poly O-Ring langkung gancang pikeun ngagiling lancar sareng gesekan anu kirang, ketahanan langkung sareng logam aloi séng awét. Huntu anu seukeut masihan anjeun pangalaman grinding.Thin Poly O-Ring anu langkung gancang pikeun nyusutan lancar sareng gesekan langkung, langkung tahan.

    * Kisar katumbiri 2.5inch diaméterna, 2,6inch jangkungna, kapasitas cukup sareng ukuran sampurna, endah sareng kompak. Warna katumbiri endah sareng bergaya.

    Jinis Produk

    xiangqing (2)
    xiangqing (3)
    xiangqing (4)
    xiangqing (5)
    xiangqing (6)
    xiangqing (7)
    xiangqing (8)
    xiangqing (9)
    xiangqing (10)
    xiangqing (11)
    xiangqing (12)
    xiangqing (13)
    xiangqing (14)
    xiangqing (15)
    xiangqing (16)
    xiangqing (17)
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali