63MM / 2.5inch Herb Grinder Pelangi Warna 4 Piece Zinc Alloy Spice Grinder

63MM/2.5inch Herb Grinder Rainbow Color 4 Piece Zinc Alloy Spice Grinder

Katerangan Singkat:

Diciptakeun sareng aloi séng tugas beurat dirancang, sareng anodized pikeun nyiptakeun finish.This pisan awét prosés nyiptakeun coét anu langkung kuat sareng henteu kabeungkeut anu moal ngorok, chip, noda.


  • Item No. GSRP2601
  • Toko 4 Potongan
  • Warna Katumbiri
  • Bahan Néng Galunggung
  • Ukuran (Diameter x Jangkungna) 2,5 x 1,8 inci (63 x 45mm)
  • Tumuwuh beurat 200g
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    63MM / 2.5inch Herb Grinder Pelangi Warna 4 Piece Zinc Alloy Spice Grinder

    1

    Panjelasan Produk

    Item No: GSRP2601
    Warna: Katumbiri
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 1,8 inci (63 x 45mm)
    Tumuwuh beurat: 200g
    Item No: GSRP2601
    Warna: Katumbiri
    Bahan: Néng Galunggung
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 2,5 x 1,8 inci (63 x 45mm)
    Tumuwuh beurat: 200g

    * Diciptakeun sareng aloi séng tugas beurat anu dirancang, sareng diudiménkeun pikeun nyiptakeun finish.This anu tahan pisan prosés nyiptakeun coét anu langkung kuat sareng henteu kabeungkeut anu moal ngorok, chip, noda.

    * Tipis Poly O-Cincin pikeun lancar grinding sareng kirang friction.Precision giling gilingan ngajantenkeun pangalaman anu gancang, lemes, sareng gampang grinding.

    * Perangkat garing anu sampurna pikeun ngagiling sadayana jamu garing tina daun lada. Kawajiban beurat sareng seueur kapasitas ngajadikeun grinding angin.

    * Tutup magnetized mantuan pisan pikeun ngirikeun spille, sareng hadir dina layar bolong 100 micron alat scraper sari sareng kotak.

    * Dirancang kalayan 4 Bagian sareng 3 kamar, ukuran: 2,5 x 1.8 inci (63 x 45mm)

    Jinis Produk

    GSRP2601 (2)
    GSRP2601 (3)
    GSRP2601 (4)
    GSRP2601 (5)
    GSRP2601 (6)
    GSRP2601 (7)
    GSRP2601 (8)
    GSRP2601 (9)
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali