640W Lampu LED Tumuwuh Lampu Komérsial Lampu Komérsial

640W Foldable LED Grow Light Bars Commercial Lighting

Katerangan Singkat:

Branded Led diadopsi. Unggal jalur éta 80w sareng sadayana unit 640w. PPFD mangrupikeun 15% langkung luhur tibatan Fluence.


  • Modél No. HG-8T-3
  • Kakuatan Idéal: 720w
  • Kakuatan Operasi: 640w ± 10%
  • Ukuran: 46.2x44x2 inci (L1175xW1120xH50mm)
  • Daérah liputan: 4X4ft
  • Supir: SOSEN
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    640W Lampu LED Tumuwuh Lampu Komérsial Lampu Komérsial

    Linear Bar Light (1)

    Panjelasan Produk

    * Led Led diadopsi. Unggal jalur éta 80w sareng sadayana unit 640w. PPFD mangrupikeun 15% langkung luhur tibatan Fluence.

    * UL / CE / ROHS / Sértipikat FCC

    * Pamasangan gampang sareng aman (Alat voltase rendah)

    * Dilindungan ngalawan circuit pondok

    * Sumber daya éksternal Meanwell

    *Tahan cai

    Linear Bar Light (2)

    Lembar Téknis:

    Modél No. HG-8T-3
    Kakuatan Idéal: 720w
    Kakuatan Operasi: 640w ± 10%
    Ukuran: 46.2x44x2 inci (L1175xW1120xH50mm)
    Daérah liputan: 4X4ft
    LED: 1280pcs SAMSUNG LM301B + 80pcs GR RED
    Supir SOSEN
    Jangkungna luhur Pabrik: 0.3M / 0.6M / 0.9M / 1.2M / 1.5M / 1.8M
    Gelombang sudut Angkat: Beureum: Bodas: 120 °
    PPF: (umol / s): 1690.3umol / s
    PPE: (umol / J): 2.56umol / J
    Waktu cahaya unggal dinten: 12-18 Jam
    Saumur hirup: 30,000 Jam
    Jaminan: 5-taun
    Voltaseu: AC100-277V
    Frékuénsi gawé: 50/60 Hz
    Rating IP: IP54
    Lingkungan kerja: -30 ℃ ~ + 40 ℃ / 15% ~ 90% RH
    Input anu ayeuna: 5.8A ~ 2,9A
    Kaayaan Nyimpen: -40 ℃ ~ + 50 ℃
    Ukuran karton: 1235X185X645mm
    NW: 16kg / PCS
    GW: 18kg / PCS
    Modél No. HG-8T-3
    Kakuatan Idéal: 720w
    Kakuatan Operasi: 640w ± 10%
    Ukuran: 46.2x44x2 inci (L1175xW1120xH50mm)
    Daérah liputan: 4X4ft
    LED: 1280pcs SAMSUNG LM301B + 80pcs GR RED
    Supir SOSEN
    Jangkungna luhur Pabrik: 0.3M / 0.6M / 0.9M / 1.2M / 1.5M / 1.8M
    Gelombang sudut Angkat: Beureum: Bodas: 120 °
    PPF: (umol / s): 1690.3umol / s
    PPE: (umol / J): 2.56umol / J
    Waktu cahaya unggal dinten: 12-18 Jam
    Saumur hirup: 30,000 Jam
    Jaminan: 5-taun
    Voltaseu: AC100-277V
    Frékuénsi gawé: 50/60 Hz
    Rating IP: IP54
    Lingkungan kerja: -30 ℃ ~ + 40 ℃ / 15% ~ 90% RH
    Input anu ayeuna: 5.8A ~ 2,9A
    Kaayaan Nyimpen: -40 ℃ ~ + 50 ℃
    Ukuran karton: 1235X185X645mm
    NW: 16kg / PCS
    GW: 18kg / PCS
    Linear Bar Light (3)
    Linear Bar Light (4)
    Linear Bar Light (5)
    Linear Bar Light (6)
    Linear Bar Light (7)

    Jinis Produk

    Linear Bar Light (8)
    Linear Bar Light (9)
    Linear Bar Light (10)
    Linear Bar Light (11)
    Linear Bar Light (12)
    Linear Bar Light (13)
    Linear-Bar-Light-14.jpg

    Peringatan:

    1. jero ruangan wungkul.

    2. Pikeun nyegah rusak, teu kedah nganggo cai atanapi netes irigasi nalika nganggo.

    3. Waktu cahaya panonpoe kedah 12-18 jam.

    4. Nalika nyumput pepelakan, jangkungna ngarah ngarah lampu henteu kurang ti 10 inci, jangkungna handap bakal nyababkeun karusakan pepelakan.

    5. Hégéngna ngagantungkeun lampu bakal ngaleuleuskeun tanaga sareng mangaruhan siklus kamekaran pepelakan, janten lampuna henteu tiasa ngagantung teuing tinggi.

    6. Nalika ngurus pepelakan, punten menyemprot daun sareng dahan 2-3 kali unggal dintenna, pikeun mastikeun pepelakan henteu kedutan leuleus, sareng henteu ngagaduhan fenomena anu kirang buah, sareng pericarp susah.

     Linear-Bar-Light-15.jpg
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali