Jarum Panyimpen Sakit Kawat 800ml pikeun Herbal, Kacang kopi, Teh, Kadaharan, Rempah-rempah

800ml Vacuum Seal Storage Jar for Herbs, Coffee bean, Tea, Food, Spice

Katerangan Singkat:

Waduk neundeun nganggo pompa vakum terpadu kana tutup modern, ultra tutup! Anu membela kacang kopi, buah, sereal, jajanan, atanapi sato piaraan pikeun ngarawat hawa sareng hawa, sareng kusabab éta didamel tina bahan ménét, éta hampang.


  • Item No: GSVJ6362
  • Kamampuh: 1200ml / 800 ml / 400 ml
  • Bahan: Piaraan
  • Beurat Anyar: 215g / 180g / 135g
  • Ukuran (Diameter x Jangkungna): 1200ml: 4 x 6,7 Inch (110 x 170mm)
  • Ukuran (Diameter x Jangkungna): 800ml: 4 x 5 Inch (110 x 130mm)
  • Ukuran (Diameter x Jangkungna): 400ml: 4 x 3,5 Inch (110 x 90mm)
  • Katerangan

    Nyuhunkeun cutatan dinten ayeuna!

    Jarum Panyimpen Sakit Kawat 800ml pikeun Herbal, Kacang kopi, Teh, Kadaharan, Rempah-rempah

    Jar (1)

    Panjelasan Produk

    Item No: GSVJ6362
    Kamampuh: 1200ml / 800 ml / 400 ml
    Bahan: Piaraan
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 1200ml: 4 x 6,7 Inch (110 x 170mm)
    800ml: 4 x 5 Inch (110 x 130mm)
    400ml: 4 x 3,5 Inch (110 x 90mm)
    Beurat Anyar: 215g / 180g / 135g
    Item No: GSVJ6362
    Kamampuh: 1200ml / 800 ml / 400 ml
    Bahan: Piaraan
    Ukuran (Diameter x Jangkungna): 1200ml: 4 x 6,7 Inch (110 x 170mm)
    800ml: 4 x 5 Inch (110 x 130mm)
    400ml: 4 x 3,5 Inch (110 x 90mm)
    Beurat Anyar: 215g / 180g / 135g

    Fitur

    Waduk neundeun nganggo pompa vakum terpadu kana tutup modern, ultra tutup! Anu membela kacang kopi, buah, sereal, jajanan, atanapi sato piaraan pikeun ngarawat hawa sareng hawa, sareng kusabab éta didamel tina bahan ménét, éta hampang. set na gudang dapur 2-sapotong ieu katingalina elegan sareng trendi dina countertop naon waé. Kalayan jar ieu, hirup anjeun ngan saukur leuwih hadé. UNTUK USE BEST ngan saukur pencét tombol pompa vakum-segel 3-4 kali pikeun nyiptakeun segel udara. Pikeun neundeun jangka panjang optimal, aktipkeun pompa HARI pikeun mastikeun kasegaran maksimal.

    * VACUUM LID - pompa * HARIAN * pikeun ngajaga segel vakum anu sampurna!

    * VACUUM SEAL JAR ngajaga hérbal anjeun, rempah-rempah, kacang kopi, jajanan, pangubaran piaraan atanapi teas seger salami bulan sareng bébas bau.

    * Dahareun sareng FREEZER-SAFE anu kualitasna kualitas kendi PET bersih bersih.

    * Kamampuhan 3-JAR SET - 1200 ml & 800 ml & 400 ml (40,6 oz. & 27 oz. & 13,5 oz.)

    Jinis Produk

    Jar (2)
    Jar (3)
    Jar (4)
    Jar (5)
    Jar (6)
    Jar (7)
    Jar (8)
    Jar (9)
    Jar (10)
    Tulis kami catetan sareng kami bakal balik ka anjeun gancang-gancang.

    Produk Patali