Tentang Kami

Hemgrinder mangrupikeun merek tina Shenzhen Gesheng Téhnologi Co, Ltd.
Hemgrinder komitmen pikeun tugas basajan: nyayogikeun harga panghandapna, produk kualitas pangluhurna, ogé fitur canggih sareng desain anu saé!

Our company was founded in 2004, headquartered in Wenzhou, branch in Shenzhen, with more than 10 years of production experience, is a professional design, development, production and sales of tobacco leaf shredder, cigarette paper and cigarette set. , gardening lighting, etc. At present, it has more than 150 employees, including 5 R & D personnel, and has a complete and scientific quality management system.

Aya mesin mesin suntikan 20, mesin tuang kénging, 20 punch beurat, precision latin CNC, kalayan kaluaran taunan 20 juta. Produk ti produksi dugi ka pengiriman disiksa, harga sareng kualitas ngagaduhan kauntungan anu mutlak! Produk kami dijual di seluruh dunya sareng ngaraosan reputasi anu saé. Integritas, kakuatan sareng kualitas produk Hembrinder parantos diakui ku industri. Kami ngarepkeun langkung seueur distributor tina nagara anu béda.

Prinsip kami pikeun ngirangan biaya, ningkatkeun daya saing pasar sareng ngahontal kauntungan silih kameunangan sareng hasil win-win. Kualitas anu mimiti, palanggan kahiji, fokus integritas, pamekaran sareng inovasi mangrupikeun pamikiran urang. Ngabagéakeun hidayah sareng tukeran kolega industri!

Ti saprak ngadegna, merek parantos ngarawat tilu kualitas "kualitas, kepercayaan pelanggan, jasa anu saé" tujuan jasa. Supaya nyumponan paménta pasar sareng ngajagi kapentingan para nasabah

Filsafat bisnis: integritas, kaunggulan, win-win!
Konsep jasa: sadayana pangguna salaku inti!

Ningali deui jaman baheula, pinuh ku gairah, ngarepkeun ka hareup, urang langkung percaya! Hemgrinder salawasna milarian perusahaan "ngejar kualitas anu sampurna sareng nyiptakeun mode klasik", kalayan sikep jasa anu tulus, sistem jasa anu sampurna sareng sumanget inovasi
Ngabagéakeun para palanggan anu badé ngobrol, nalungtik sareng pituduh!