Blog

  • Waktu pos: Agustus-14-2020

    Pencét jamu kadang disebut salaku bako atanapi suket tukang dipaké pikeun rendang atanapi motong herbal atanapi rempah. Aya sababaraha variasi tina coét herbal gumantung kana jumlah potongan anu aya atanapi bahan anu didamelna atanapi mékanisme anu digunakeun pikeun ngagiling jamu. Ieu sababaraha rusiah ...Maca deui »

  • Waktu kirim: Aug-13-2020

    SATU GRATIS? Sintét mangrupikeun alat anu dilakukeun kanggo ngagiling jamu sareng rempah-rempah kana bit-alit. Éta tiasa dianggo pikeun ngagiling bumbu dapur, tapi langkung seueur dianggo ngagiling kuncup ganja kana partikel ukuran leutik. Sénsor anu umum diwangun ku dua halves anu tiasa dipisahkeun sareng gaduh huntu anu seukeut ...Maca deui »

  • Waktu kirim: Aug-13-2020

    Kiwari ayeuna, jinis lampu pabrik di pasar tiasa dasarna dibagi jadi tilu generasi: Cahaya pabrik generasi munggaran LED gaduh rasio tetep beureum sareng biru, kalayan intensitas lampu konstan, sareng pasokan listrik DC. Generasi generasi kadua angger ayeuna cahaya LED boga beurit tetep ...Maca deui »